marți, 19 ianuarie 2010

Amenintarile venite de pe piata pt firma de masini BMW



Amenintarile venite de pe piata pt firma de masini BMW din partea firmei
MERCEDES .

Rivalitatea dintre marci
BMW a aratat nu demult varful de gama al Seriei 7, modelul 760i, o masina foarte performanta, dar al carei motor nu este inca la nivelul a ceea ce ofera Mercedes.

Rivalitatea dintre cele doua marci este arhicunoscuta, dar sunt deja ani buni de cand Mercedes ofera modelul S-Klasse cu un propulsor peste cel al bavarezilor.

Rivalitatea dintre cei mai celebri constructori de automobile din toate timpurile - BMW şi Mercedes - demonstrează întregii lumii că imaginaţia celor implicaţi în această lume a tehnicii atinge de multe ori o barieră ce ţine mai mult de domeniul viselor. Pentru a contracara fantastica serie 6 lansată de BMW, Mercedes aruncă în luptă modelul CLS, poate cel mai frumos şi mai fantezist autoturism fabricat până în prezent de casa din Stuttgart.

Coupe şi patru uşi - două teme contradictorii la prima vedere pe care Mercedes a reuşit să le rezolve pornind de la platforma lui E-Class şi realizând o maşină mai plată şi mai lată decât limuzina, rezultatul fiind un coupe cu un design de senzaţie, un interior demn de cele mai exclusiviste autoturisme britanice prin finisări şi materiale şi la fel de spaţios ca acestea.. Cu 4,91 m lungime, CLS se înscrie între CLK şi marele CL iar de la E-Class preia toate opţiunile de lux cum ar fi suspensia Airmatic (standard la versiunea V8), centrala Comand, climatizarea automată Thermatic şi scaunele multicontur cu masaj şi ventilaţie. Sunt disponibile două motorizări V6 şi V8 ambele pe benzină cuplate cu cutia automata cu 7 trepte. Motorizarea V6 cu 4 supape pe cilindru este complet nouă debutând în această primavară pe noul SLK. Aceasta dezvoltă 272 CP/6.000 rpm şi un cuplu de 350 Nm/2.400 rpm. V8-ul este din actuala generatie cu 3 supape pe cilindru si dezvoltă 306 CP fiind prezent şi pe E500 şi S500. CLS concurează direct BMW Seria 6 dar versiunea CLS 55 AMG de 476 CP, disponibilă din ianuarie 2005, poate ataca şi cota de piaţă deţinută de Maserati Coupe sau Aston Martin DB9.





BMW îşi întimpină rivalul cu o caroserie de mare expeţie echipată cu o 'inimă' V8 de 4.4 litri si 333CP, pusă în mişcare de o cutie manuală cu 6 trepte sau la alegere o cutie secvenţială SMG sau una automată. 'Rechinul' bavarez accelerează de la 0 la 100 Km/h în doar 5.6 secunde dar viteza maximă este limitată la 250 km/h. În spatele aspectului dinamic al noului BMW Seria 6 Coupé se află o gamă largă de tehnologie ultraperformantă care contribuie la uimitoarele performanţe ale acestei maşini. Un sistem perfect de airbaguri şi o caroserie extrem de rigidă sunt la baza sistemului de sigurantă exemplar al noului BMW Seria 6 Coupé. În dotările standard sunt incluse tehnologia Run-flat şi sistemul BMW de control al tracţiunii, conferind astfel acestei maşini un nivel unic de confort şi siguranţă. Designerii de la BMW vorbesc deseori despre ceea ce ei numesc 'armonie dinamică', adică ceea ce se întamplă atunci când luxul, estetica şi dinamica se împletesc armonios. De asemenea, datorita aceloraşi designeri, ceea ce se întâmplă în interiorul noului BMW Seria 6 Coupé, culorile şi materialele folosite, sunt mai mult decât plăcute privirii.


sursa:

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!